2020. november 26., Virág
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Csatlakozz te is!

Március 28-án tartják a világ legnagyobb önkéntes akcióját, a Föld Óráját, ami arra ösztönzi a magánszemélyeket, településeket, vállalatokat és szervezeteket, hogy fejezzék ki elkötelezettségüket bolygónk iránt - írja a WWF. 

 Az akciót digitálisan szervezik meg, de az idén sem változik, hogy a világ nagyvárosaiban és kis településein lekapcsolják a közterületek és épületek díszkivilágításait. Magyarországon több vidéki város mellett Budapest is folytatja a hagyományt, és március 28-án 20:30 és 21:30 között egy órára elalszanak a főváros fényei. 

Idén magánembereknek úgy lehet csatlakozni, hogy azt kérik tőlük: "szombaton 20:30-tól egy órára te is oltsd le a világítást, és kapcsolj ki otthonodban minden elektronikus berendezést, ezzel kifejezheted támogatásodat természeti értékeink megóvásáért".

Neked ajánljuk
Komoly veszélyt jelentenek az özönnövények az őshonos gyepes élőhelyekre Megkezdődött a madáretetési szezon Az EU-nak el kellene felejtenie a földgázt? Olvasnivalóval könnyíti a járványhelyzetet két könyvkiadó Nagy segítség az otthon tanulásban
Tovább a forrásra: foldoraja.hu
Vissza
Hírfolyam