2020. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Csatlakozz te is!

Március 28-án tartják a világ legnagyobb önkéntes akcióját, a Föld Óráját, ami arra ösztönzi a magánszemélyeket, településeket, vállalatokat és szervezeteket, hogy fejezzék ki elkötelezettségüket bolygónk iránt - írja a WWF. 

 Az akciót digitálisan szervezik meg, de az idén sem változik, hogy a világ nagyvárosaiban és kis településein lekapcsolják a közterületek és épületek díszkivilágításait. Magyarországon több vidéki város mellett Budapest is folytatja a hagyományt, és március 28-án 20:30 és 21:30 között egy órára elalszanak a főváros fényei. 

Idén magánembereknek úgy lehet csatlakozni, hogy azt kérik tőlük: "szombaton 20:30-tól egy órára te is oltsd le a világítást, és kapcsolj ki otthonodban minden elektronikus berendezést, ezzel kifejezheted támogatásodat természeti értékeink megóvásáért".

Neked ajánljuk
A luxusmárkák is lépnek a fenntarthatóság felé Először találtak mikroműanyagot ragadozó madarak szervezetében A zöldmegújulás a munkanélküliség kezelésében is segíthet? Lencse és játék: adományok debreceni családoknak Minden kis darab anyag aranyat ér
Tovább a forrásra: foldoraja.hu
Vissza
Hírfolyam