2020. szeptember 20., Friderika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Csatlakozz te is!

Március 28-án tartják a világ legnagyobb önkéntes akcióját, a Föld Óráját, ami arra ösztönzi a magánszemélyeket, településeket, vállalatokat és szervezeteket, hogy fejezzék ki elkötelezettségüket bolygónk iránt - írja a WWF. 

 Az akciót digitálisan szervezik meg, de az idén sem változik, hogy a világ nagyvárosaiban és kis településein lekapcsolják a közterületek és épületek díszkivilágításait. Magyarországon több vidéki város mellett Budapest is folytatja a hagyományt, és március 28-án 20:30 és 21:30 között egy órára elalszanak a főváros fényei. 

Idén magánembereknek úgy lehet csatlakozni, hogy azt kérik tőlük: "szombaton 20:30-tól egy órára te is oltsd le a világítást, és kapcsolj ki otthonodban minden elektronikus berendezést, ezzel kifejezheted támogatásodat természeti értékeink megóvásáért".

Neked ajánljuk
Mi köze a gyümölcsnek az elektronikai hulladékhoz? Folytatódik a nagy mezőgazdasági összeírás Búcsút mond a műanyag csomagolásnak a LEGO Ez a 8 dolog semmiképp ne kerüljön a komposztba Drónok segíthetik a parlagfűvel borított területek vizsgálatát
Tovább a forrásra: foldoraja.hu
Vissza
Hírfolyam