2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Föld-napi kihívások – kis lépésekben, otthonról

A Föld napja jó alkalom arra, hogy áttekintsünk: mit teszünk a mindennapokban környezetünk, közösségünk és önmagunk egészségéért.

Globálisan 50 éve, Magyarországon 30 éve ezen a napon idézzük emlékezetünkbe a földi élővilág sokszínűségének csodáját, és tudatosítjuk a megőrzésével kapcsolatos felelősségünket. Idén rendhagyó módon az online térben zajlanak az eseményhez kapcsolódó programok.

Az Earth Day Network összegyűjtött számos, otthonról is elvégezhető kihívást, amelyekkel a jeles nap szellemében tudatosabbá, egészségesebbé vagy éppen fenntarthatóbbá válhatunk. Érdemes szemezgetni közülük a kis lépesek jegyében – a következő hónapokra is bőven találhatunk muníciót.

Fotó: Earth Day Network/twitter.com
Neked ajánljuk
Online környezettudatos térkép segíti a tudatos életmód kialakítását Budapesten Az égi városból figyeli tovább a fejleményeket a fenntartható megoldások brazil úttörője A világ országai közül elsőként Izrael betiltja az állati szőrmék kereskedelmét, de sok a kivétel Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam