2020. december 2., Melinda, Vivien
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kihirdették a Holnap városáért díj nyerteseit

A kitüntetettek mostantól 2 éves védjegyhasználatra jogosultak.

A Holnap városáért díj a City Hungary program elismerése. Idén a főváros XIII. kerülete bizonyult a legsikeresebb jelentkezőnek:

a városrész egyedüliként nyert az egészséges városért, a mozgásban a város és a fenntartható közösségek című kategóriában, az intelligens városért védjegyet Kisújszállással, a természeti erőforrásokért járót pedig Gyula városával és a Thermowatt Kft.-vel együtt viselheti.

Az üzlet a városért kategóriában a Tesco Globál Zrt. nyert.

A díjátadó a járványveszély miatt elmarad, a szervezők az év második felére tervezik a rendezvényt.

A 2010-ben alapított City Hungary a honlapján a fenntartható és élhető magyar városok vezető fórumaként mutatkozik be, amely céljának tekinti az életminőséget javító magyar és nemzetközi megoldások ismertetését – számolt be a szervezők közleménye alapján az MTI.

A City Hungary 2015-ben kiosztott díjai Fotó: City Hungary/facebook.com
Neked ajánljuk
Az Európai Bizottság 280 millió euró uniós finanszírozást hagyott jóvá környezetvédelmi kezdeményezésekre Az online kereskedelem csomagolási lábnyoma is csökkenthető Az EU üvegházhatásúgáz-kibocsátása az elmúlt három évtizedben mért legalacsonyabb szintre csökkent 2019-ben A Hyundai leállítja a benzines és dízeles modelljei forgalmazását Norvégiában Sara Starbuck: Az oroszlán-mentőakció
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam