2021. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Budapesti? Ha igen, szánjon erre a kérdőívre néhány percet

Az első, környezeti kihívásokat érintő kérdőív után a Fővárosi Önkormányzat közzétette második, a klímaváltozással kapcsolatos kérdőívét is. A kitöltése alig vesz igénybe többet néhány percnél, éljünk hát a lehetőséggel!

Ön szerint hogyan érinti Budapestet a klímaváltozás? Mit tehetünk a globális felmelegedés negatív hatása ellen? Ilyen és hasonló kérdésekben invitál közös gondolkodásra a Fővárosi Önkormányzat klímaváltozással kapcsolatos kérdőíve, ami ide kattintva érhető el. 

A budapestiek évente 9 millió tonna üvegházhatású gázt engednek a légkörbe a Fővárosi Önkormányzat weboldala szerint, ami nagyjából a teljes magyarországi kibocsátás egyhatoda. Érdemes hát minden fórumon párbeszédbe bocsátkozni arról, hogy mit tehetünk közösen, egy élhetőbb jövőért. 

A hőség miatt a párásító berendezésnél hűsölő turisták Budapesten, a Kossuth téren Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Neked ajánljuk
A szokásosnál jóval melegebb volt a tavalyi év Magyarországon A modern ember a történelemben elsőként jelent magára is fenyegetést A Greenpeace elvesztette a norvég kormány elleni pert a sarkvidéki olajfeltárások ügyében Rekordmértékben csökkent tavaly az üvegházhatású gázok kibocsátása az Egyesült Államokban Klímaadaptációs szakemberek képzésének elindítását tervezi a Miskolci Egyetem
Tovább a forrásra: its2027.budapest.hu
Vissza
Hírfolyam