2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Változtatásra hív a WWF

A Természetvédelmi Világalap kihívásához csatlakozók egy új norma mellett tesznek hitet, amely ember és természet kapcsolatának helyreállítására, a jövőnket fenyegető káros folyamatok megállítására törekszik.

„Nem térhetünk vissza a régi szokásokhoz, amelyek veszélybe sodorták a jövőnket. Az új normával vállaljuk, hogy a világjárvány figyelmeztetése után elindulunk a változás útján, és újra egy család leszünk: ember és természet” – fogalmaz a WWF oldalán közzétett kiáltvány.

„Együtt újra tudjuk írni a közös történetünket a természettel, sőt, ez a kötelességünk, hiszen ő a túlélésünk záloga.”

A kezdeményezés fő célterülete a hazai erdők védelme, az élővizek, a természet, a felelős fogyasztás, a vadvilág megóvása, az élőhelyvesztés megállítása és a személyes cselekvés.

A szervezet oldalán minden területre vonatkozóan útmutatást találunk arra, hogyan tudjuk a saját életünkben, kifelé is képviselt egyéni felelősségvállalással és aktív cselekvéssel elősegíteni a vizek, az élőhelyek és az élővilág megóvását, és a 30 napos kihíváshoz is itt csatlakozhatunk.

Forrás: wwfmagyarorszag/youtube.com
Neked ajánljuk
Népszerűsítsd te is az európai zöldmegállapodást Steiner Attila: Magyarország jó úton halad a klímasemlegesség felé Egy app, amellyel játszva tudatos fogyasztóvá válhat 1 milliárd dolláros összefogás indíthatja be a megújuló befektetéseket a világ elmaradott térségeiben A biogazdálkodás 2050-re egész Európa élelmiszerigényét fedezheti
Tovább a forrásra: wwf.hu
Vissza
Hírfolyam