2021. szeptember 20., Friderika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Változtatásra hív a WWF

A Természetvédelmi Világalap kihívásához csatlakozók egy új norma mellett tesznek hitet, amely ember és természet kapcsolatának helyreállítására, a jövőnket fenyegető káros folyamatok megállítására törekszik.

„Nem térhetünk vissza a régi szokásokhoz, amelyek veszélybe sodorták a jövőnket. Az új normával vállaljuk, hogy a világjárvány figyelmeztetése után elindulunk a változás útján, és újra egy család leszünk: ember és természet” – fogalmaz a WWF oldalán közzétett kiáltvány.

„Együtt újra tudjuk írni a közös történetünket a természettel, sőt, ez a kötelességünk, hiszen ő a túlélésünk záloga.”

A kezdeményezés fő célterülete a hazai erdők védelme, az élővizek, a természet, a felelős fogyasztás, a vadvilág megóvása, az élőhelyvesztés megállítása és a személyes cselekvés.

A szervezet oldalán minden területre vonatkozóan útmutatást találunk arra, hogyan tudjuk a saját életünkben, kifelé is képviselt egyéni felelősségvállalással és aktív cselekvéssel elősegíteni a vizek, az élőhelyek és az élővilág megóvását, és a 30 napos kihíváshoz is itt csatlakozhatunk.

Forrás: wwfmagyarorszag/youtube.com
Neked ajánljuk
Hazánk elsőként foglalta törvénybe a 2050-es klímasemlegességet II. Erzsébet királynő is részt vesz az ENSZ klímaértekezletén Alakváltozáshoz vezet az állatoknál a klímaváltozás Egyetlen országnak sikerülhet teljesíteni az emberiség klímavédelmi céljait Hazánkban is egyre népszerűbbek a RePoharak
Tovább a forrásra: wwf.hu
Vissza
Hírfolyam