2021. április 14., Tibor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Globális vészhelyzetnek nyilvánította a klímaváltozást Szingapúr

A rövid vita után elfogadott javaslat pedig arra hívja fel a kormányt, az üzleti szektort és a civil társadalmat, hogy együttesen és gyorsabban lépjen fel az ügyben.

A parlament által megvitatott javaslatok között olyan tervek szerepeltek, mint az ország energiaszektorának dekarbonizációja, a hulladékkezelés fejlesztése vagy a fenntarthatóbb élelmiszer-ellátás – írja a Greendex.

Egyértelmű jelzést küldtünk állampolgárainknak és a világnak, hogy nemzetünk elkötelezett amellett, hogy komolyan foglalkozzon és nézzen szembe századunk egyik igen hosszú távú fenyegetésével.

– mondta Dennis Tan képviselő. Egy kollégája szerint a mostani intézkedéseknél jóval ambiciózusabb vállalásokra lehet szükség. Gyakori jelenség, hogy a célok kijelölésénél a viszonyítási pontok úgy vannak meghatározva, hogy ne kelljen túlzott erőfeszítéseket tenni az elérésükhöz.

Neked ajánljuk
Környezetvédelmi előrejelzést készített a Zöldunió Oroszország és Kína is meghívást kapott az áprilisi klímacsúcsra Felhagynak végre a bankok a környezetszennyezés finanszírozásával? Az elit életmódváltása feltétlenül szükséges a klímacélok teljesítéséhez Az Északi-tenger mélyén heverő világháborús hulladékok hatásait kutatják Németországban
Tovább a forrásra: greendex.hu
Vissza
Hírfolyam