2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Globális vészhelyzetnek nyilvánította a klímaváltozást Szingapúr

A rövid vita után elfogadott javaslat pedig arra hívja fel a kormányt, az üzleti szektort és a civil társadalmat, hogy együttesen és gyorsabban lépjen fel az ügyben.

A parlament által megvitatott javaslatok között olyan tervek szerepeltek, mint az ország energiaszektorának dekarbonizációja, a hulladékkezelés fejlesztése vagy a fenntarthatóbb élelmiszer-ellátás – írja a Greendex.

Egyértelmű jelzést küldtünk állampolgárainknak és a világnak, hogy nemzetünk elkötelezett amellett, hogy komolyan foglalkozzon és nézzen szembe századunk egyik igen hosszú távú fenyegetésével.

– mondta Dennis Tan képviselő. Egy kollégája szerint a mostani intézkedéseknél jóval ambiciózusabb vállalásokra lehet szükség. Gyakori jelenség, hogy a célok kijelölésénél a viszonyítási pontok úgy vannak meghatározva, hogy ne kelljen túlzott erőfeszítéseket tenni az elérésükhöz.

Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Űrbéli buborékfelhőt vetnének be a felmelegedés ellen az MIT tudósai Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: greendex.hu
Vissza
Hírfolyam