2021. június 18., Arnold, Levente
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Sokkal zöldebben kéne végrehajtani a helyreállítást

A Finance Watch nevű civil szervezet szerint a nagy országok óriási pénzeket dobnak majd ki az ablakon azzal, hogy nem fenntartható ágazatokat támogatnak az uniós helyreállítási alapból.

A szervezet főtitkára, Benoît Lallemand az Euronewsnak nyilatkozva hangsúlyozta: az államok a tűzoltással foglalkoznak, ahelyett hogy valami jobbat hoznának létre. A legtöbb pénz a tegnap fenntartására megy. Azonban a gazdaságunk nem fenntartható, ez pedig újabb válságokhoz vezet – hangsúlyozta a fenntartható pénzügyi rendszer megteremtéséért dolgozó szervezet főtitkára az interjúban, amely teljes terjedelmében az alábbi riportban hallgatható meg:

Forrás: euronews/youtube.com
Neked ajánljuk
David Attenborough erőteljes üzenetben szólította meg a G7 vezetőit A légkör szén-dioxid-koncentrációja 50 százalékkal magasabb, mint az iparosodás kezdetén Már a videójátékok világába is beszivárog a környezettudatosság A Tisza nevében – Megdöbbentő film a folyó menti hulladékhegyekről (dokumentumfilm) A műanyaghulladék az invazív fajok terjedéséhez is hozzájárul
Tovább a forrásra: euronews.com
Vissza
Hírfolyam