2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Idén az online térbe költözött Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása

„Mert a jövő zöld, vagy semmilyen!”: ezzel az alcímmel rendezi meg a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ) 2021. április 28–30. között a hatodik ÖKOINDUSTRIA Virtuális Zöldipari Expót és Konferenciát.

A kiállításon bemutatkoznak az új hulladékanalizáló és -válogató technológiák, IoT és egyéb intelligens, digitalizációs megoldások a vízkezelésben, -védelemben, és természetesen a zéró karbonkibocsátási tanácsadás és az egyszer használatos műanyagok alternatívái sem maradhatnak el az expó kínálatából.

A közel 70 kiállító között 19 holland cég és startup színesíti a szakmai kínálatot, melyhez kapcsolódik 10 magyar zsűrizett startup is, amelyek erős mezőnyben kapnak lehetőséget a bemutatkozásra.

Az EXPO online terében a regisztrált látogatók élő beszélgetéseket is követhetnek, a kiállítók számos egyedi programmal, kerekasztal-beszélgetéssel készültek.

A kapcsolódó konferenciák a hulladékelhagyást, a zöldmobilitást, a légszennyezettség csökkentését, az ágazat munkaerő-piaci lehetőségeit, a környezetbarát védjegyeket, az egyszer használatos műanyagokban rejlő lehetőségeket járja körbe, az Innovációs Színpadon pedig az ágazat legújabb eredményeiről, lehetőségeiről számolnak be a résztvevők.

A háromnapos szakmai programot kulturális események egészítik ki, bemutatva a fenntarthatóság elérésének különböző útjait, módszereit is. Az ÖKOINDUSTRIA2021 virtuális zöldipari expó és konferencia fő támogatója az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány, valamint az Envirotis Holding Zrt.

A 2021. április 28–30. között zajló ÖKOINDUSTRIA virtuális expó és konferencia kiállítói regisztrációja már lezárult, a látogatói regisztráció viszont folyamatos. 

További információ: okoindustria.hu/programok-2021

Neked ajánljuk
Az amerikaiak többet tesznek a környezetért, de csak kevesen tudják, mi is az a szénlábnyom Egyre több embert foglalkoztat a fenntarthatóság Párizs 30 kilométer per órára lassít – A zöldebb, élhetőbb városért vesznek vissza a tempóból a helyiek Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: dontwasteit.hu
Vissza
Hírfolyam