2021. szeptember 29., Mihály
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Új zöld park várja Budapesten a kikapcsolódni vágyókat

A Puskás Aréna környezete teljesen újjászületett, a több mint százezer négyzetméternyi csodálatos park nullától 99 éves korig mindenkinek tartalmas időtöltést nyújt – adta hírül közösségi oldalán Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.

Az új parkban a kikapcsolódni vágyókat többek között két rekortán futókör, több játszótér, mászópark, pihenődomb, fitnesz- és street workout park, szökőkút, büfék, sétány és skate-park is várja – idézi az államtitkár beszámolóját a Magyar Nemzet.

Emellett rengeteg új zöld felülettel és sok új fával is gazdagabb lett a terület.

A labdarúgó-Európa-bajnokság után kosárlabdapályák, kézilabdapálya, görhokipálya, mini labdarúgópálya, pingpongasztalok, teqball és még sok minden más is várja a budapestieket.

„A park egész nap várja a kikapcsolódni vágyókat, reggel 6 és este 10 óra között. A park biztonságos és tiszta, erre különösen ügyelünk, a szemetet szelektíven gyűjtjük. Az első ütemmel készültünk el, a labdarúgó-Európa-bajnokság után pedig 100 százalékosan fog üzemelni minden! Hivatalos átadó május 7-én, csütörtökön, de addig is jöjjenek, használják egészséggel, a kapuk nyitva!” – zárja bejegyzését Fürjes Balázs.

Forrás: Fürjes Balázs/facebook.com
Neked ajánljuk
Ezek a zöld ötletek valósulhatnak meg Budapesten Biztonságpolitikai kockázatokat okoz a klímaváltozás Megérkezett Budapestre a Tier elektromos bérroller Egységes töltőkkel csökkentené a kényelmetlenséget és a készülékek környezeti lábnyomát az unió Látványos installáció derített fényt a telepes medúzák megejtő és pótolhatatlan világára
Tovább a forrásra: magyarnemzet.hu
Vissza
Hírfolyam