2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Átadták a Bolygónk és Városunk környezetvédelmi díjakat

A Bolygónk és Városunk környezetvédelmi portál szakmai közössége által odaítélt elismeréseket 18 szervezet és magánszemély vehette át.

A portál 2021. június 5-én, a környezetvédelem világnapja alkalmából első alkalommal hirdette meg a Bolygónk és Városunk környezetvédelmi díjat, amelyet március 29-én ünnepélyes keretek között adtak át a Magyar Tudományos Akadémián.

Az elismerést a Bolygónk és Városunk környezetvédelmi portál szakmai közössége ítéli oda azoknak a szervezeteknek, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek, amelyek, akik a legtöbbet tették a természet és a környezet értékeinek megőrzéséért.

Az ajánlás nyílt, a portál olvasói bárkit javasolhatnak Magyarország és a Kárpát-medence területéről. A díjat magyarok, külhoni magyarok vagy Magyarországon tevékenykedő külföldiek is megkaphatják.

Idén a díjazottak között volt többek között Máthé Zsombor „Ifjú ornitológus”, Pászthy Dávid természetfotós, az Újlengyeli Általános Iskola, a Jane Goodall Intézet, a komáromi Clean City Kft. és Francz Béla környezetvédő, aki a háború alatt sem adta fel a Tisza ukrajnai szakaszának megtisztítását.

Fotó: bolygonkesvarosunk.hu
Neked ajánljuk
Már harminc éve ismerik el „A Környezet Védelméért” munkálkodókat Egy hevesi falu jelesre vizsgázott klímavédelemből Rangos nemzetközi elismerésben részesült a Nanushka A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam