2019. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kicsi a Smart, de erős

A Smartról sokan úgy tartják, hogy csak hétköznapi, városi közlekedésre lehet használni. Az aprócska járgány villanyváltozata azonban most megmutatta: extrém körülmények között is kiválóan teljesít. Sőt! Még az is kiderült róla, hogy a cuki külső mögött egy mindenre elszánt terepjáró lakozik. 

A Smart le sem tagadhatná, hogy városi autónak született. Már a tervezés alatt is olyan szempontokat vettek figyelembe, hogy könnyen ráhajthasson a padkára, vagy beférjen olyan parkolóhelyekre, melyekre nagyjából semmi más. Két személy számára biztosítja a városi mobilitást alacsony fogyasztással.

Éppen ezért remek az elektromos verzió, mely még inkább a nagyvárosi tiszta közlekedést támogatja. Olyan szempontok, mint a terepjáró képesség, a gázlómélység, egészen biztosan nem szerepeltek a fejlesztési sarokpontok között. Az alábbi videóban szereplő sofőrt, Kyle Connert ez láthatóan cseppet sem érdekelte:

 
Neked ajánljuk
Villanyautókkal támogatják a hazai segélyszervezeteket Üzembe helyezték az Aldi és az E.ON első villanykútjait Stílusos kínai villanyautó is bemutatkozott a Sanghaji Autószalonon Kínából eregetik az ózongyilkos freont Anglia műanyagellenes küzdelme új fejezethez érkezett
Tovább a forrásra: vezess.hu
Vissza
Hírfolyam