2021. május 17., Paszkál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Húzz egy kövéret és nyomás! Jövőre jön az elektromos Harley

A Harley-Davidson ismertette 2022-ig terjedő növekedési tervét, mely szerint a motorkerékpárok teljes skáláját kívánja kínálni a legnagyobb és leggyorsabban növekvő szegmensekben. A stratégiából egyebek mellett az is kiderült, hogy a 66-os út legendás benzinfalója jövőre elektromos modellt is piacra dob. 

A Harley terveiről – miszerint elektromos modelleket is piacra dobna – néhány hónappal ezelőtt itt mi is beszámoltunk, ám akkor még a részletekről sokat nem lehetett tudni.

Most azonban már konkrétumok is vannak. Kiderült, hogy 2019-ben hozza forgalomba első elektromos motorkerékpárját, a LiveWire-t, amelyet 2022-ig további modellek követnek.

A hírek szerint a „zöld portfóliót” könnyebb, kisebb és még könnyebben hozzáférhető termékopciókkal egészítik ki, így kínálva fel az új és a környezettudatos motorosok számára a Harley-élményt. 

LiveWire™ Fotó: Harley-Davidson

A gyártó elektromos motorkerékpárja a LiveWire™ – ez a modell az első a villanykétkerekűek kuplung nélküli, „húzz egy kövéret és nyomás” elnevezésű portfóliójából, amelyet 2019-ben dobnak majd piacra.

A Future Electric Harley-Davidson-modellek Fotó: Harley-Davidson

2022-től pedig a Future Electric Harley-Davidson-modellek is megjelennek, melyek az ígéretek szerint igen fürgék lesznek, és örömmel birkóznak majd meg a város útjaival. 

Neked ajánljuk
Megérkezett a Tesla Magyarországra Triplázódnak Nagy-Britannia erdői Betiltott méreggel készülnek rágcsálóirtásra Ausztráliában (videókkal) Ember egy kutyáért, emberek egymásért (videó) A járvány megduplázta a mentők feladatait
Tovább a forrásra: vezess.hu
Vissza
Hírfolyam