Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 2., Áron
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hajdúnánáson is van már elektromos töltőpont

Hazánk útjait is egyre több villanyautó rója, ezért nem meglepő, hogy emiatt az elektromos töltőpontok száma is szépen gyarapszik. A napokban Hajdúnánáson is átadtak egy áramkutat, amely ráadásul ingyenesen használható.

„Az új elektromos töltőállomás telepítésével ismét nagy lépést tettünk annak érdekében, hogy a várost környezettudatosabban használjuk” – emelte ki Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere.

A belvárosban a Dorogi utca és az Ady Endre krt. útkereszteződés melletti területen található töltőegység átadásával – ahol két elektromos meghajtású jármű egyidejű töltésére nyílik lehetőség – az első Hajdúnánás közterületén található töltőpont vált elérhetővé az elektromosautó-tulajdonosok számára.

Már lehet használni a hajdúnánási elektromos töltőpontot  Fotó: hajdunanas.hu

Mint kiderült,

a város díjmentességet biztosít az elektromos járművek közterületi parkolása és töltése kapcsán.

„Fontos mérföldkő ez a város életében – emelte ki a város polgármestere – a töltőállomás átadásával hozzájárulhatunk a hajdúnánásiak és az ide látogatók mobilitásához.” Szólláth Tibor hozzátette: az egyre biztonságosabbá és környezetbaráttá váló személyszállítás igazi előfutárának tekinthető ez a töltőállomás.

Neked ajánljuk
Több mint villanykút Felvillanyozzák a 7-es BMW-t Gyorsuló ütemben zöldül a hazai közlekedés Újabb érdekességek derültek ki a marsi vízről Az illegális szemetelőket nem fékezi meg a járvány
Tovább a forrásra: hajdunanas.hu
Vissza
Hírfolyam