2019. október 14., Helén
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Milyen lesz az elektromos Infiniti?

Az Infiniti régóta tartozik a villanyautós közösségnek egy tisztán elektromos autóval. Nem csupán azért, mert az anyavállalata, a Nissan birtokában van a szükséges tudásnak. A luxusmárka egy újabb villanykoncepció bemutatására készül.

A titokzatos autóról egyelőre nem tudni semmilyen műszaki adatot, csupán a vezető tervező árult el annyit, hogy teljesen új arculat készül az elektromos Infinitiknek igazi japán DNS-sel átitatva, ezt fogja prezentálni a teljesen elektromos SUV. Ez azt is jelenti, hogy a járművön felfedezhetjük majd a tavaly bemutatott Q Inspiration stílusjegyeit, mely hasonló céllal érkezett a januári North American International Auto Show-ra.

A modellről korábban itt írtunk bővebben, de érdemes ismét gyönyörködni benne: 

Az új villanyautó aljában egy vadonatúj padlólemez kap helyet, melyet a 2021-től megjelenő elektromos modellek fognak tovább örökölni.

A járgány a január 14–27. között megrendezésre kerülő NAIAS autókiállításon lesz látható Fotó: Infinity

Egyelőre tehát még nem tudni, hogy a következő villanyos koncepcióból tényleg sorozatgyártott modell lesz-e, ezért az Infiniti-rajongók ne nagyon éljék bele magukat a tisztán elektromos luxusautó gondolatába. A tanulmány januári detroiti debütálásán talán többet megtudunk a japánok pontos terveiről.

Neked ajánljuk
Szlovákiában is óriási összeggel támogatják a villanyautók elterjedését A Tesla is felturbózza a gyártást Kiválósági díjat kapott a GreenGo Közel 2000 új villanyautó került a magyar utakra az állami támogatásnak köszönhetően A csodavárás buktatóiról
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam