2019. március 26., Emánuel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Belgiumban már kölcsönözni is lehet a Tesla Model 3-at

Négy darab Tesla Model 3-assal bővítette flottáját a NextMove, amelyhez további kilencvenhat kicsi Tesla fog csatlakozni. Az elektromosautó-kölcsönzéssel foglalkozó vállalat így az elsők közé tartozik, ahova eljutott a két héttel ezelőtt Belgiumban partra szállt első csapatnyi Model 3 valamelyike.

A legelső Model 3-asokkal a NextMove berlini flottája büszkélkedhet, később viszont valamennyi helyszínen megjelenik a tömegek által várt újdonság.

A flotta egyébként nemrég bővült a Jaguar I-PACE-szel, a Hyundai Konával és a Kia e-Niróval, de hamarosan az Audi e-tron és a Mercedes-Benz eVito is felsorakozik a kínálatban.

Már kölcsönözni is lehet a Tesla Model 3-at Európában Fotó: NextMove

A NextMove autói hosszabb-rövidebb időre is kölcsönözhetők, és tesztvezetéseket is lehet kérni, de a vállalat szerint azoknál, akik huzamosabb ideig rendszeresen egy adott járművet bérelnek, igencsak magas az esély, hogy végül meg is vásárolják a villanyautót.

Neked ajánljuk
Villanyautó mindenáron? Újabb megfizethető modell a láthatáron Megmutatta magát a SEAT első villanyautója Debütált a Tesla Model Y Idén saját kihívással készülhetünk a Föld órájára Szürreális látvány bolygónk legszárazabb pontján
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam