2019. október 18., Lukács
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tesla-szalon nyílik Budapesten

A Tesla mint a világ egyik legemblematikusabb villanyautó-márkája, Budapesten is nyit egy értékesítési pontot. Ha minden jól megy, akkor néhány héten belül átadják a szalont, ahol tesztvezetésre is lehetőséget biztosítanak.

„2019 tavaszától Magyarországon testközelből is meg lehet ismerkedni a Tesla-modellekkel! Az Universal Leasing Kft. Tesla-értékesítési és -átadási pontot nyit Budapesten” – közölte a cég, amely weboldalán már most megnyitotta a tesztvezetésre való jelentkezést. 

A legkisebb és egyben legolcsóbb Tesla Model 3 márciusban érkezik meg hivatalosan Európába, és nagyjából ezzel egy időben debütál az amerikai márka Magyarországon is.

Budapesten is lesz Tesla-szalon Fotó: Tesla

A Model S és Model X esetében már most teljes európai készlethozzáféréssel rendelkező hazai képviselet nemcsak az új, hanem a már korábban leadott Tesla-rendelések teljesítésében is segít az ügyfeleknek.

Az első magyar Tesla-átadópontot Budapesten a Petőfi híd pesti hídfőjének közelében alakítják ki,

és jó esély van arra, hogy a szalon mellett a későbbiekben szerviz is nyílik majd. 

Neked ajánljuk
Schwarzenegger Teslával támogatja Greta Thunberget A Tesla is felturbózza a gyártást Tesla-szív dobog az 1968-as Porschéban (videó) Áder János: a fiatalok szeretnék Magyarországot olyannak megőrizni, amilyennek nagyszüleik láthatták Magyar okospoháré lehet a műanyagtakarékos jövő
Tovább a forrásra: alternativenergia.hu
Vissza
Hírfolyam