2019. december 9., Natália
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

007: James Bond is villanyautóra vált

Természetes, hogy egy magára valamit is adó szuperhős számára is fontos a környezetvédelem. Végtére is, hogy nézne ki, ha a világ megmentője munka közben dízeles vagy benzines autóval róná az utakat. Nos, egyebek mellett ezért is döntött úgy James Bond, hogy villanyjárgányra vált – ráadásul nem is akármilyenre!

Elektromos autót fog vezetni James Bond a legújabb filmjében, hogy kidomborítsák a brit titkos ügynök környezetbarát karakterét.

A film rendezője, a környezetvédő Cary Fukunaga azt akarja, hogy Daniel Craig az Aston Martin első elektromos gépkocsiját, a Rapide E-t vezesse.

A limitált kiadású Rapide E ára 250 ezer font, és csupán 155 darabot fognak gyártani belőle.

„A gépkocsi egy hihetetlenül akciógazdag jelenetsor középpontjában fog állni. James Bondról köztudott, hogy pompás autókat vezet, ebben sem fog csalódni. Minden csúcstechnológiás kütyü lesz benne, ez az, amiért Cary harcolt, és Daniel, valamint a producerek kiállnak mellette... Valamennyien hiszik, hogy eljött az idő arra, hogy Bond nullakibocsátású gépkocsira váltson” – mondta egy bennfentes. 

Neked ajánljuk
Hamar elkapkodták a villany-Mustangokat A Land Roverekről is lekerülhet a kipufogó 600 kilométeres hatótávval kecsegtet a BMW i4 Hamburgban nem humbug a klímavédelem Wizz Air: ki kell tiltani a business osztályt a rövid távú légi közlekedésből
Tovább a forrásra: MTI
Vissza
Hírfolyam