2020. július 7., Apollónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Már el is kelt az összes Magyarországra szánt Volkswagen I.D. 3

Az előrendelés megnyitása után 24 órával több mint 10 000 darabra fizették ki az ezereurós előleget az európai vásárlók a limitált szériás Volkswagen ID.3 1st-re. A magyarországi értékesítésre szánt 80 darabos kvótát a hazai rendelők már kimerítették, így egyelőre csak várólistára lehet feliratkozni.

Aki kifizeti az előleget és megvásárolja a Volkswagen legelső MEB padlólemezre épített tisztán elektromos autóját, az az első évben maximum 2000 kilowattórányi energiáig ingyenesen tölthet a vállalat WeCharge nevű töltőapplikációjával kompatibilis nyilvános töltőállomásokon.

A 1st kiadást 58 kilowattórás akkucsomaggal szerelik majd, amely a WLTP szerint 420 kilométernyi utazásra elegendő. 

Az autóval kapcsolatban még számos részlet nem ismert, és a Volkswagen egyelőre az álcamatricától sem szabadította meg az ID.3-at, így a szeptemberi Frankfurti Autószalonig várnunk kell, hogy jobban megismerhessük az egyik legjobban várt villanyautót. Ez a verzió valamivel kevesebb mint 40 ezer euróba kerül majd a német vásárlóknak.

  • Az I.D.3 1st gyártása 2019 végén kezdődik 2020-as kiszállítással.
Neked ajánljuk
Már 20 ezer környezetkímélő autó rója a hazai utakat Uniós szinten is bőkezű a magyar elektromosautó-vásárlási támogatás Cseresznyetermesztés Magyarországon (2014-2018) A Dorner Alumínium Öntöde is segít Ajkán a vészhelyzetben A koronavírus-járvány miatti válság legpozitívabb hatása maga a kezelés módja lesz
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam