2021. március 9., Fanni, Franciska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ajándék percek a MOL Limótól

Ha még nem regisztráltál a MOL Limo flottájába, most megéri megfontolni, ugyanis május 2. és május 29. között minden újonnan regisztráló sofőr, aki használja az ILOVELIMO kuponkódot, levezetheti az 5900 Ft regisztrációs díj teljes összegét.

Az ajándék percek értéke bruttó 5900 Ft, amit a beváltástól számított 30 napig, akár több utazás során is felhasználhatunk, és az utazás során automatikusan kerülnek levonásra.

Fotó: Kaszás Tamás / Dívány

Az ingyenpercek minden, a Limo flottában szereplő autótípussal felhasználhatók, illetve a várakozási idő percdíjára is igénybe vehetők.

Fontos, hogy a kedvezmény csak magánszemélyként regisztrált felhasználók számára érhető el. A Limo applikációban az „Ingyen percek” menüpontban található meg a kedvezmény értéke és a lejárati dátuma.

Az utazások összege a kedvezmény teljes összegéből naponta kerül levonásra, nem azonnal az utazást követően. 

Neked ajánljuk
2050-re a körforgásos gazdaság kulcsszereplője lenne a MOL Az elmúlt két évben több mint 3000 tonna szeméttől tisztult meg Debrecen Milyen hatással van a klímaváltozás a Balaton élővilágára? Poliloop: egy magyar startup a világhírnév kapujában A Bonni Beethoven Zenekar lett az ENSZ első klímaügyi jószolgálati nagykövete
Tovább a forrásra: facebook.com
Vissza
Hírfolyam