2019. december 11., Árpád
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Már az ELMŰ-ÉMÁSZ villanykútjain is fizetni kell a töltésért

Ahogy az várható volt, augusztus 1-jétől az ELMŰ-ÉMÁSZ saját tulajdonú nyilvános elektromosautó-töltő pontjain is fizetni kell a feltöltésért. A villanyautókat egységesen 99 Ft/kWh áron lehet tölteni, bankkártyás fizetés ellenében. 

A fizetési megoldás teljes mértékben digitális, a fizetés az eCharge+ applikációban rögzített bankkártyával történik.

Az elszámolórendszer a töltés megkezdésekor egyszeri 9000 Ft összeget zárol az érintett bankszámlán. A töltést követően a fel nem használt összeg automatikusan újra elérhetővé válik (erről nem feltétlenül küldenek újabb értesítést a bankkártya-kibocsátók). A fizetésről az ügyfelek a töltést követően pár percen belül bizonylatot kapnak az applikáción keresztül. 

Az önkormányzatokkal és üzleti partnerekkel közösen telepített töltők esetében egyelőre nem kell fizetni,

ezeknél a töltőknél a társaság a későbbiekben a partnerekkel közösen határozza meg a töltési és fizetési feltételeket, valamint az árakat.

A villanyautó-töltés menete: 

Neked ajánljuk
Kínában 2025-re a járművek negyede elektromos lehet Az easyJet összes járata nettó nulla szénkibocsátással közlekedik A jövő élhető városait az együttműködés és az innováció teremtheti meg Gyorsvonatokkal zöldítene a KLM is Nem csak a nagyvállalatok engedhetik meg maguknak a fenntarthatóságot
Tovább a forrásra: e-cars.hu
Vissza
Hírfolyam