2019. december 12., Gabriella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kiválósági díjat kapott a GreenGo

Fenntarthatósági Innováció kategóriában kiválósági díjat kapott Budapest első elektromos autómegosztója, a  GreenGo az Oracle OpenWorld 2019 konferencián.

A San Franciscó-i eseményen az Oracle, a világ első számú üzleti szoftvervállalata azon vevőinek és partnereinek adott át elismerést, akik figyelemre méltóan és innovatívan használják a technológiáit. Az Oracle globálisan, összesen nyolc kategóriában jutalmazta kiemelkedő ügyfeleit: a Fenntarthatósági Innováció (Sustainability Innovation) kategória egyik díját a GreenGo kapta.

„A technológia vagy technológiai fejlődés nem feltétlen jelenti azt, hogy az életminőség is javul. Mi a kettőt egyszerre tűztük a zászlónkra, amikor a régió első teljesen elektromos autómegosztójaként elindultunk.

A világ legkiválóbbjai közé került a GreenGo Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Azt gondoltuk, hogy az klassz küldetés, ha az emberek életét egyszerűsítjük, kényelmesebbé tesszük, de még jobb, ha ezt fenntartható módon valósítjuk meg.

Éppen ezért fontos és jó visszajelzés ez a díj” – mondta Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezető igazgatója.

Neked ajánljuk
600 kilométeres hatótávval kecsegtet a BMW i4 Az Audi eurómilliárdokat költene a villanyautók fejlesztésére A dubaji rendőrségnél állhat szolgálatba a legújabb Tesla Világszerte egyre népszerűbb a fenyőfakölcsönzés Nagyon elszállt a repülők károsanyag-kibocsátása
Tovább a forrásra: hrportal.hu
Vissza
Hírfolyam