2020. július 15., Henrik , Roland
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kiválósági díjat kapott a GreenGo

Fenntarthatósági Innováció kategóriában kiválósági díjat kapott Budapest első elektromos autómegosztója, a  GreenGo az Oracle OpenWorld 2019 konferencián.

A San Franciscó-i eseményen az Oracle, a világ első számú üzleti szoftvervállalata azon vevőinek és partnereinek adott át elismerést, akik figyelemre méltóan és innovatívan használják a technológiáit. Az Oracle globálisan, összesen nyolc kategóriában jutalmazta kiemelkedő ügyfeleit: a Fenntarthatósági Innováció (Sustainability Innovation) kategória egyik díját a GreenGo kapta.

„A technológia vagy technológiai fejlődés nem feltétlen jelenti azt, hogy az életminőség is javul. Mi a kettőt egyszerre tűztük a zászlónkra, amikor a régió első teljesen elektromos autómegosztójaként elindultunk.

A világ legkiválóbbjai közé került a GreenGo Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Azt gondoltuk, hogy az klassz küldetés, ha az emberek életét egyszerűsítjük, kényelmesebbé tesszük, de még jobb, ha ezt fenntartható módon valósítjuk meg.

Éppen ezért fontos és jó visszajelzés ez a díj” – mondta Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezető igazgatója.

Neked ajánljuk
7,2 millió villanyautó közlekedett tavaly a világ útjain Óriási az érdeklődés az elektromosjármű-vásárlást támogató pályázat iránt Már nem kell sokat várni a tisztán elektromos Citroën C4-re Már javában zajlik a felkészülés az egyszer használatos műanyagok betiltására Adomány a kikindai idősek otthonának
Tovább a forrásra: hrportal.hu
Vissza
Hírfolyam