2020. szeptember 27., Adalbert
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kiválósági díjat kapott a GreenGo

Fenntarthatósági Innováció kategóriában kiválósági díjat kapott Budapest első elektromos autómegosztója, a  GreenGo az Oracle OpenWorld 2019 konferencián.

A San Franciscó-i eseményen az Oracle, a világ első számú üzleti szoftvervállalata azon vevőinek és partnereinek adott át elismerést, akik figyelemre méltóan és innovatívan használják a technológiáit. Az Oracle globálisan, összesen nyolc kategóriában jutalmazta kiemelkedő ügyfeleit: a Fenntarthatósági Innováció (Sustainability Innovation) kategória egyik díját a GreenGo kapta.

„A technológia vagy technológiai fejlődés nem feltétlen jelenti azt, hogy az életminőség is javul. Mi a kettőt egyszerre tűztük a zászlónkra, amikor a régió első teljesen elektromos autómegosztójaként elindultunk.

A világ legkiválóbbjai közé került a GreenGo Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Azt gondoltuk, hogy az klassz küldetés, ha az emberek életét egyszerűsítjük, kényelmesebbé tesszük, de még jobb, ha ezt fenntartható módon valósítjuk meg.

Éppen ezért fontos és jó visszajelzés ez a díj” – mondta Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezető igazgatója.

Neked ajánljuk
Videó: így készülnek a Teslák Idehaza 4 nap alatt elkapkodták a Volkswagen e-UP-ot Kitalálja, hogy melyik modell vezeti a Porsche eladási listáját? Nem elégségesek az unió klímavédelmi erőfeszítései? Távoli példa bizonyítja: egy jól megtervezett otthon a természettel és a lakók igényeivel is összhangban lehet
Tovább a forrásra: hrportal.hu
Vissza
Hírfolyam