2019. november 12., Jónás, Renátó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jövőre debütálhat a SEAT villanyrobogója

A SEAT szerint a városok környezeti problémáját főleg a mikromobilitási eszközök oldhatnák meg. A gyártó egyebek mellett ezért is döntött úgy, hogy 2020-ban piacra dobja saját villanyrobogóját, az eScootert. 

A Volkswagen-csoporthoz tartozó vállalat hazájában, különösképpen Barcelonában európai viszonylatban is kiemelkedő a kétkerekű járművek népszerűsége, így nem véletlenül lesz a katalán főváros a SEAT eScooter koncepció bemutatkozásának helyszíne.

A tisztán villanyos robogóról egyelőre annyit árult el a gyártó, hogy a barcelonai központú Silence elektromosmotor-gyártóval közösen fejleszti, és

egy 125 köbcentis benzinmotoréval vetekszik a teljesítménye.

A gyártó ezt a sejtelmes képet osztotta meg a hamarosan debütáló villanyrobogóról Fotó: Seat

A járgányról november 19-én hullik le a lepel a Smart City Expo World Congress rendezvényen, az értékesítése pedig  a tervek szerint 2020-ban kezdődik.

Neked ajánljuk
Vége az autók évszázados egyeduralmának – 250 bicikliutat építenek New Yorkban 2022-től csak villanybuszok beszerzését támogatja a kormány 2020-tól hidrogén üzemanyagcellás buszokkal utazhatnak a portugálok Nem csak a „világbékéért”, a tiszta tengerpartokért is tesznek a szépségkirálynők „Alkoss az esőerdőkért!” – Környezetvédelmi alkotópályázat
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam