2020. október 21., Orsolya
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ismét karácsonyi díszben rója Budapest utcáit az elektromos taxi

Idén is útra kelt a fénytaxi, hogy Budapest utcáin minél több járókelőnek és utasnak csaljon mosolyt az arcára. A villanyautóra összesen 90 méter hosszú fényfüzért erősítettek. 

A díszítést Zerkovitz Tamás ötletgazda készítette, aki az előző két évben vezette a világító elektromos Nissant, és Lajsz András, aki idén a fénytaxit vezeti. Mivel taxisárga vezetékkel nem gyártanak fényfüzért, az első lépés a zöld vezetékek sárgítása volt, amihez 50 tekercs, egyenként 20 méter hosszú szigetelőszalagot használtak fel. 

A villanytaxisoknak sikerült olyan LED-füzéreket vásárolniuk, amelyekkel a 900 LED együttes teljesítményfelvétele mindössze 95 W.

Mindhárom jármű elektromos Fotó: villanyautosok.hu

Tamás és András már a fények autóra erősítése közben folyamatosan kapták a pozitív visszajelzéseket az épp arra járóktól, így nem kérdés, hogy a Fénytaxi megéri a rengeteg munkát.

Forrás: Villanyautósok Közössége/Youtube
Neked ajánljuk
Katasztrófákra készül a Nissan villanyautója Menő villanyautót villantott a Honda Angliában is dübörög a villanyautó-eladás Medvét láttak Miskolcon (videóval) Málnatermesztés a sivatagban? Igen!
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam