2020. január 27., Angelika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ismét karácsonyi díszben rója Budapest utcáit az elektromos taxi

Idén is útra kelt a fénytaxi, hogy Budapest utcáin minél több járókelőnek és utasnak csaljon mosolyt az arcára. A villanyautóra összesen 90 méter hosszú fényfüzért erősítettek. 

A díszítést Zerkovitz Tamás ötletgazda készítette, aki az előző két évben vezette a világító elektromos Nissant, és Lajsz András, aki idén a fénytaxit vezeti. Mivel taxisárga vezetékkel nem gyártanak fényfüzért, az első lépés a zöld vezetékek sárgítása volt, amihez 50 tekercs, egyenként 20 méter hosszú szigetelőszalagot használtak fel. 

A villanytaxisoknak sikerült olyan LED-füzéreket vásárolniuk, amelyekkel a 900 LED együttes teljesítményfelvétele mindössze 95 W.

Mindhárom jármű elektromos Fotó: villanyautosok.hu

Tamás és András már a fények autóra erősítése közben folyamatosan kapták a pozitív visszajelzéseket az épp arra járóktól, így nem kérdés, hogy a Fénytaxi megéri a rengeteg munkát.

Forrás: Villanyautósok Közössége/Youtube
Neked ajánljuk
Nagy keletjük van a Renault villanyautóinak is Ha ezt kitalálja, kap egy Tesla Model 3-at és akár 225 millió forintot Még mindig rengeteg hulladékot termelünk az ünnepek alatt A karbonsemleges működés már kevés Mókás szemétevő malommal tisztul a baltimore-i kikötő
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam