2020. november 25., Katalin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Bepöccentek a horvát villanyautósok

Az elektromos autósok szerint nincs is bosszantóbb dolog annál, mint amikor azért nem tudják feltölteni a kocsijukat, mert egy benzines vagy dízel jármű elfoglalja a töltőoszlop előtti parkolóhelyet. Horvátországban nemrégiben egy csapat villanyautós úgy döntött, hogy „bosszút áll”.

A villanyautósok meg akarták mutatni, hogy milyen érzés, amikor egy olyan autó miatt nem tudnak „tankolni”, aminek igazából semmi keresnivalója nem lenne a töltőoszlopnál. Az elektromos autósok ugyanis fogták magukat, és „elfoglaltak” egy benzinkutat, majd 6 percig váratták azokat, akik tankolni érkeztek.

Jó döntés volt, hogy nem húzták túl sok ideig a blokkolást, így valóban csak egy egyszerű figyelemfelkeltő megmozdulásról beszélünk, és nem egy olyan eseményről, amely tüzet szíthat a két tábor között. 

Forrás:Igor Kolovrat/Facebook
Neked ajánljuk
A Vatikán is tisztán elektromosra cseréli flottáját Villanyautóival hódítaná meg Kínát a Volkswagen Guinness-rekorder lett a világ leggyorsabb elektromos fagyisautója 20 nagy olaj- és gázcég kapcsolatban van a légkörbe jutó szén-dioxid több mint egyharmadával Számukra biztosan nem színjáték a fenntarthatóság
Tovább a forrásra: zoldautok.hu
Vissza
Hírfolyam