2020. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Bepöccentek a horvát villanyautósok

Az elektromos autósok szerint nincs is bosszantóbb dolog annál, mint amikor azért nem tudják feltölteni a kocsijukat, mert egy benzines vagy dízel jármű elfoglalja a töltőoszlop előtti parkolóhelyet. Horvátországban nemrégiben egy csapat villanyautós úgy döntött, hogy „bosszút áll”.

A villanyautósok meg akarták mutatni, hogy milyen érzés, amikor egy olyan autó miatt nem tudnak „tankolni”, aminek igazából semmi keresnivalója nem lenne a töltőoszlopnál. Az elektromos autósok ugyanis fogták magukat, és „elfoglaltak” egy benzinkutat, majd 6 percig váratták azokat, akik tankolni érkeztek.

Jó döntés volt, hogy nem húzták túl sok ideig a blokkolást, így valóban csak egy egyszerű figyelemfelkeltő megmozdulásról beszélünk, és nem egy olyan eseményről, amely tüzet szíthat a két tábor között. 

Forrás:Igor Kolovrat/Facebook
Neked ajánljuk
Videó: így készülnek a Teslák Idehaza 4 nap alatt elkapkodták a Volkswagen e-UP-ot Kitalálja, hogy melyik modell vezeti a Porsche eladási listáját? Kreatív alkotások vécépapír-gurigából Kaliforniában 2035-től csak tisztán elektromos autókat lehetne forgalmazni
Tovább a forrásra: zoldautok.hu
Vissza
Hírfolyam