2021. december 4., Barbara, Borbála
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

1000 lóerővel és LeBron Jamesszel mutatkozott be az elektromos Hummer

Megjelent az újjászületett elektromos Hummer első reklámfilmje. A villanymonstrummal kapcsolatban több fontos részletre is fény derült – a többi között arra, hogy a maga 1000 lóerőjével brutálisan erős lesz.

Az új GMC Hummer EV első teljes reklámja szerint a járgány  3 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra.  LeBront kérték fel az autó reklámarcának, akinek saját bevallása szerint természetesen jött a szerep, hiszen a gimnázium óta rajong a Hummerért.

Bár ezek kecsegtető adatok, még mindig nagy köd fedi a villanyos terepjárót, hiszen sem az akkupakk méretét, sem az árát, de még egy kósza képet sem tettek közzé róla.

A GMC megosztotta továbbá a Hummer EV reklámjának egyperces, színfalak mögé betekintő verzióját is, amelyből jobban megismerhetjük a világhírű kosaras hozzáállását a kocsihoz.

„Nagyon ritka, hogy megszülessen egy olyan jármű, ami ilyen nagy, ilyen erős, ilyen csendes, és 0-ról 100-ra 3 másodperc alatt fel tud gyorsulni. Ez extrém. Teljes őrültség. Az új Hummernek nincsenek korlátai, nem köt kompromisszumokat. Az, hogy partnere lettem a GMC-nek a Hummer EV bemutatásában, természetesen jött számomra. Mindenki ismeri a Hummer iránti rajongásomat, ami gimnázium óta kísér, és büszke vagyok, hogy részese lehetek az elektromos modell bemutatkozásának. Maga a terepjáró csendes, de a számok magukért beszélnek.”

Forrás: GMC/Youtube

Az elektromos Hummert Michiganből, a General Motors detroiti összeszerelő üzeméből indítják majd útjára – ez az üzem csak elektromos járműveket gyárt majd a cégnek. A Hummer EV-t teljes valójában, minden részletével együtt május 20-án csodálhatjuk majd meg.

Forrás: GMC/Youtbe
Neked ajánljuk
Villanyautós forradalom zajlik a kis görög szigeteken A Kia 2035 után nem ad el belső égésű motorral szerelt autót Európában Tiszta áramot tölthet, aki MOL Plugee töltőt választ Vetlényi Alma új kollekciója ha lehet, még zöldebb Katie Patrick: Hogyan mentsük meg a világot
Tovább a forrásra: zoldautok.hu
Vissza
Hírfolyam