2020. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Leonardo DiCaprio az elektromos Fiat reklámarca

Köztudott, hogy Leonardo DiCaprio szívén viseli a klímavédelmet. Ezért sem meglepő, hogy a Fiat a népszerű Oscar-díjas színészt kérte fel legújabb villanyautójuk reklámozására. Mutatjuk a videót!

Nemrég debütált a harmadik generációs Fiat 500-as, amely csak elektromos változatban lesz kapható. A kisautó ára elég húzós, mivel 37 ezer 900 eurót kérnek el az alapmodellért. A motor 116 lóerős, az akkumulátor pedig 42 kWh-s, ami nagyjából 300 kilométerre elég (a reklámban 320-at írnak). A városi kisautó végsebessége 150 km/h.

Nagy sikert mondhat magáénak az olasz autós cég, hogy megszerezték Leonardo DiCapriót, aki nem nagyon szokott reklámokat bevállalni, a színész minden bizonnyal a környezettudatosság miatt mondhatott igent a felkérésre. 

Íme a reklámvideó: 

Forrás: Fiat/Youtube
Neked ajánljuk
Az EU eurómilliárdokkal támogatná a zöldebb közlekedést Már 20 ezer környezetkímélő autó rója a hazai utakat Már nem kell sokat várni a tisztán elektromos Citroën C4-re A természet alkotásainak törékeny szépsége is lehet kézzelfogható Díj a járvány idején helytálló nők elismerésére
Tovább a forrásra: promotions.hu
Vissza
Hírfolyam