2020. november 25., Katalin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így lehet megváltoztatni a Tesla Cybertruck színét

Elon Musk a Twitteren csiripelt arról, hogy a Cybertruck csak fólia segítségével lesz színezhető, így a korábbi vélemények, melyek szerint az acél színezése megoldható lesz, megalapozatlannak bizonyulnak.

A tavaly bemutatott pickup egyik legmeglepőbb tulajdonságai közé tartozik a teljes rozsdamentes acél külső burkolat. A járgány minden tekintetben a lehető legbiztonságosabbra lett tervezve, ennek köszönhető az ultrakemény, hidegen hengerelt rozsdamentes acél váz, amely a bemutatón színezés nélkül szerepelt.

Fotó: Tesla

A hidegen hengerelt rozsdamentes acél számos előnnyel rendelkezik: korrózióálló, strapabíró, nagy a teherbírása, nehezen károsodik. Az egyik hátránya azonban, hogy nehezen színezhető. Léteznek ugyan módszerek a festésre, azonban azok igen költségesek.

„Lehetőséged lesz fólia segítségével bármilyen színt vagy mintázatot adni neki” – írta Musk a Twitteren. Azt még nem lehet tudni, hogy a fóliát a Tesla fogja biztosítani, vagy Elon Musk csupán arra gondolt, hogy a tulajdonosoknak ez lesz az egyetlen lehetősége a színezésre.

Neked ajánljuk
Először szállított utasokat a hyperloop 7000 Tesla érkezik Kínából Európába A teslások elfelejthetik a „hatótávparát” Óriási árvíz tombol Dél-Olaszországban Decemberben piacra dobhatják a világ egyik legolcsóbb villanyautóját
Tovább a forrásra: e-cars.hu
Vissza
Hírfolyam