2021. október 20., Vendel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A BMW M Next is a vírus áldozata lehet

BMW M Next A koronavírus miatt egyik pillanatról a másikra megváltoztak a mindennapok. A járvány szörnyű következményei közé tartozik az is, hogy a gazdasági visszaesés hatásai miatt a BMW jelentős mértékben visszafogja a fejlesztési költségeket – a hírek szerint a hibrid BMW i8 is utód nélkül maradhat. 

Az M Next az i8-hoz hasonlóan konnektorról tölthető hibrid hajtásrendszert kapott. A koncepcióautóban a villanymotort turbófeltöltővel ellátott négyhengeres benzinmotor támogatja. A rendszerteljesítmény 441 kW (600 LE), amely 300 km/h csúcssebességre képes. A BMW Vision M NEXT gyorsulása mindössze 3 másodpercet igényel álló helyzetből 100 km/h sebességre. Az autó tisztán elektromos üzemmódban akár 100 km megtételére elegendő akkukapacitást kapott.

Korábban szó volt arról, hogy tisztán elektromos változat is készülhet a járgányból,

német sajtóértesülések szerint azonban sajnos úgy tűnik, hogy a BMW M Next koncepción alapuló sportautó is a költségcsökkentés áldozata lehet.

Fotó: BMW
Neked ajánljuk
Tannistest: idén több mint a fele elektromos Környezetvédelmi stratégiájának részeként zöldíti gépjárműflottáját a Vodafone Olyan kisautóra vágytál, amely parkoláskor még kisebb lesz? Elindult az őszi szélben szaporodni a sziki ballagófű (videóval) Jönnek a Xiaomi elektromos autói
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam