2020. december 2., Melinda, Vivien
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb villany-pick-up a láthatáron!

A Tesla Cybertruck debütálása óta nagy divat lett elektromos meghajtású pick-upokat bejelenteni. Ezúttal egy 2018-ban alapított detroiti vállalat, a Hercules Electric Vehicles mutatta meg Alpha elnevezésű platósát. 

Specifikációit tekintve

a Hercules egy közel 1000 lóerős gépet tervez összerakni, amely körülbelül 4 másodperc alatt tud 100 km/h-ra gyorsulni, és akár 193 km/h-val is száguldhat.

Fotó: Hercules Electric Vehicles

A 300 mérföldes (483 kilométeres) hatótáv pedig egészen jól hangzik. Az Alpha 5670 kilót tud majd vontatni, és akár 1134 kilóval is meg lehet pakolni.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Hercules Alpha hol és mikor fog gyártásba kerülni, és miből tudná finanszírozni mindezt a cég. Így pedig egy villanyautó piacra dobása igazi herkulesi feladatnak bizonyul, de hátha sikerül...

Forrás: Hercules Mobility/Youtube
Neked ajánljuk
A Vatikán is tisztán elektromosra cseréli flottáját Villanyautóival hódítaná meg Kínát a Volkswagen Guinness-rekorder lett a világ leggyorsabb elektromos fagyisautója Az EU üvegházhatásúgáz-kibocsátása az elmúlt három évtizedben mért legalacsonyabb szintre csökkent 2019-ben A Hyundai leállítja a benzines és dízeles modelljei forgalmazását Norvégiában
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam