2020. október 24., Salamon
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egyszerűbb lesz a villany Volvo „tankolása”

A Volvo Cars a Plugsurfing töltési szolgáltatót választotta partneréül, hogy megkönnyítse a tisztán elektromos Recharge-okkal való utazást. Az együttműködésnek köszönhetően a tulajdonosok egy felhasználói fiókkal Európa-szerte több mint 200 ezer töltőponthoz kapnak hozzáférést. 

A Plugsurfing felhasználói fiók, amely minden Európában vásárolt Recharge-modellhez járni fog, egyszerű hozzáférést biztosít a különböző üzemeltetők hálózataihoz, szükségtelenné téve a többféle töltőkártyát és előfizetést. A nem előfizetésre épülő szolgáltatásban a töltésért fizetendő összegek havi rendszerességgel lesznek elszámolva.

Az autótulajdonosok egy érintésmentes kártyát vagy egy okostelefonos applikációt használva tölthetik majd járművüket 38 európai ország töltőpontjainak valamelyikén.

Fotó: Shutterstock

A Plugsurfing applikáció vagy az autó Android-alapú infotainmentrendszerének segítségével a felhasználók a földrajzi elhelyezkedés, a jelen idejű elérhetőség, illetve a töltési sebesség és díj szerint válogathatnak majd a töltőállomások között.

Elsőként a Volvo első akkumulátoros elektromos autójához, a 400 kilométeres hatótávval rendelkező XC40 Recharge P8-hoz jár majd a szolgáltatás. 

Neked ajánljuk
Katasztrófákra készül a Nissan villanyautója Az elektromobilitásra a Volkswagen sem sajnálja a pénzt Rekordmennyiségű zöld rendszámot adtak ki Magyarországon Már épül a Factory Zero Íme a technológia, amely lehetővé teszi, hogy bárhol feltölthessük a villanyautónkat
Tovább a forrásra: autopro.hu
Vissza
Hírfolyam