2021. december 4., Barbara, Borbála
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egyszerűbb lesz a villany Volvo „tankolása”

A Volvo Cars a Plugsurfing töltési szolgáltatót választotta partneréül, hogy megkönnyítse a tisztán elektromos Recharge-okkal való utazást. Az együttműködésnek köszönhetően a tulajdonosok egy felhasználói fiókkal Európa-szerte több mint 200 ezer töltőponthoz kapnak hozzáférést. 

A Plugsurfing felhasználói fiók, amely minden Európában vásárolt Recharge-modellhez járni fog, egyszerű hozzáférést biztosít a különböző üzemeltetők hálózataihoz, szükségtelenné téve a többféle töltőkártyát és előfizetést. A nem előfizetésre épülő szolgáltatásban a töltésért fizetendő összegek havi rendszerességgel lesznek elszámolva.

Az autótulajdonosok egy érintésmentes kártyát vagy egy okostelefonos applikációt használva tölthetik majd járművüket 38 európai ország töltőpontjainak valamelyikén.

Fotó: Shutterstock

A Plugsurfing applikáció vagy az autó Android-alapú infotainmentrendszerének segítségével a felhasználók a földrajzi elhelyezkedés, a jelen idejű elérhetőség, illetve a töltési sebesség és díj szerint válogathatnak majd a töltőállomások között.

Elsőként a Volvo első akkumulátoros elektromos autójához, a 400 kilométeres hatótávval rendelkező XC40 Recharge P8-hoz jár majd a szolgáltatás. 

Neked ajánljuk
Villanyautós forradalom zajlik a kis görög szigeteken A Kia 2035 után nem ad el belső égésű motorral szerelt autót Európában Tiszta áramot tölthet, aki MOL Plugee töltőt választ Vetlényi Alma új kollekciója ha lehet, még zöldebb Katie Patrick: Hogyan mentsük meg a világot
Tovább a forrásra: autopro.hu
Vissza
Hírfolyam