2021. június 21., Alajos, Leila
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az Egyesült Királyságban komoly sikere van az e-Nironak

Az óriási keresletre reagálva a tervezettnél több e-Nirót küld az Egyesült Királyságba a Kia. Ennek köszönhetően az új megrendelők már szeptemberben átvehetik autóikat – ennél rövidebb még sosem volt a várakozási idő a szigetországban. 

A Kia a világjárvány ellenére is történetének legsikeresebb júliusát zárta az Egyesült Királyságban eladott 9110 autóval, amely 28 százalékkal több, mint a tavaly júliusi eredmény.

Az autógyártó sikermodellje egyértelműen a hibrid, plug-in hibrid és teljesen elektromos meghajtással kínált Niro-család, melyből összesen 2539 darab fogyott a hónapban, több, mint az évek óta a legnépszerűbbnek számító Sportage SUV-ból.

Fotó: Kia

A tisztán elektromos meghajtású változatból csak a múlt hónapban több példány talált gazdára, mint a teljes tavalyi évben.

2020-ban eddig körülbelül 7000 darab fogyott az e-Niróból, és további 800-900 darab van úton a brit kereskedések felé.

Neked ajánljuk
Ismét óriási siker a pályázat, a technikai feltételek javulhatnak A Tesla Model 3 kedvenc a villanyautók között, és a 16. legnépszerűbb személyautó Imádják az elektromos autókat a magyarok Jó hírek a kerékpározás világából és hasznos linkek városi bringásoknak Debreceni diákok nyerték meg a Kárpát-medencei klímavédelmi versenyt
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam