2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az USA meghódítására készül az olcsó kínai villanyautó

A Kandi már sikeres volt a kínai piacon az elektromos autóival, de most az egyike szeretne lenni azon ázsiai cégeknek, amelyek az amerikai piacon is meg tudják ezt ismételni. Vajon sikerülhet? 

A Kandi Technologies Group bejelentette, hogy aktívan keresik az új gyárépület helyét, ahol a már népszerű elektromos EV- és terepjáró-modelljeiket fogják gyártani. A cég tervei között szerepel a gyorsan növekvő észak-amerikai piac meghódítása, amit megfizethető modellekkel akarnak elérni, ezt pedig a szállítási költségek és extra adók kiküszöbölésével oldanák meg.

A kínai márka egyébként a napokban kezdte el árulni két új modelljét, a Kandi K27-et, illetve a K23-at, amelyre igen rövid idő alatt majdnem 11 000 megrendelés érkezett. 

Fotó: Kandi

„Sikeres volt azon stratégiai döntésünk, hogy kiterjesztettük járműveink értékesítését az amerikai piacra is. Bízunk benne, hogy a közeljövőben meg tudunk felelni az egyre növekvő észak-amerikai keresletnek a jelenlegi kínai gyártóüzemünkkel. Hosszabb távon azonban szeretnénk az elektromos járműveink gyártását helyi szinten véghez vinni” – nyilatkozta Hu Xiaoming, a Kandi elnöke. 

Neked ajánljuk
Imádják az elektromos autókat a magyarok A Tesla Model 3 kedvenc a villanyautók között, és a 16. legnépszerűbb személyautó Felfüggesztik az alaszkai vadrezervátumra korábban kiadott olajkitermelési szerződéseket Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások
Tovább a forrásra: e-cars.hu
Vissza
Hírfolyam