2021. május 9., Gergely
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Néhány napon belül ismét rendelhető lesz a a Volkswagen e-UP

Szeptember elsejétől újra megnyílik az e-UP-konfigurátor a Volkswagen magyar honlapján is. A közkedvelt járgányt sokat várták, különösen a 2,5 millió forintos új állami támogatás fényében.

Egy évvel ezelőtt hazánkban is hatalmas sikert aratott a Volkswagen e-UP és testvérmodellje, a Škoda Citigoe iV. A hazai piacra szánt 2020-as készletet néhány hét alatt elkapkodták.

A megújult változat a korábbi modellhez viszonyítva kétszer akkora akkumulátort kapott, amely egy töltéssel 300 kilométer feletti hatótávval kecsegtet.

Fotó: Volkswagen

A villanyautó indulóára 8,3 millió forint lesz. A megrendelési lehetőség már a 2021-ben gyártottakra vonatkozik, így akinek jut a 150 példányból, az legkorábban a jövő év elején veheti majd át az autót. A támogatói okirat birtokában természetesen a 2,5 milliós állami támogatás levonható az autó árából.

Neked ajánljuk
Vízutánpótlás és elektromos hajtás – Tart a Zöld város program Debrecenben Saját akkumulátorgyárat és akkumulátort akar a Porsche Extrém szélsebességű viharokat okoz a klímaváltozás Magyarországon Hidrogénerőmű a kert végében? – Nincs messze a megoldás Falusi fortély – Tavaszi vetés (videó)
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam