2021. június 21., Alajos, Leila
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Meghódították Barcelonát az elektromos robogók

Az „alacsony kibocsátású zóna” (LEC) év eleji barcelonai bevezetése után a SEAT MÓ most teljesen elektromos robogókkal kínál motorkerékpár-megosztó és előfizetési szolgáltatást a városban. Egyelőre 632 ilyen jármű áll az érdeklődők rendelkezésére. 

„Ennek a szolgáltatásnak a beindítása megerősíti elkötelezettségünket az új városi mobilitás iránt, és további lépést jelent azon célunk megvalósításában, hogy segítsünk jobb, élhetőbb városokat létrehozni, illetve a mobilitást elérhetőbbé és megfizethetőbbé tegyük a lakosság, és különösen a fiatalok számára. Célunk az, hogy a 125 cm3-es teljesítménynek megfelelő elektromos robogókkal a legjobb terméket és a legjobb szolgáltatást kínáljuk, beleértve a COVID–19 elleni kiegészítő biztonsági és higiéniai intézkedéseket. Szeretnénk olyan igazi szövetségessé válni, akire a városoknak szükségük van, és aki hozzájárul a városok biztonságosabbá, fenntarthatóbbá és hatékonyabbá tételéhez” – magyarázta Lucas Casasnovas, a SEAT MÓ vezetője.

Fotó: seat-mediacenter.com

A SEAT elektromos robogói egyébként egy eddig még nem alkalmazott kezelést kapnak felületükön a Liquid Guard oldattal, amely egy nanotechnológiával készült bevonat, amely a lehetséges vírusok, mikrobák, baktériumok és gombák eltávolítását szolgálja.

Neked ajánljuk
2026-ban mutatják be az utolsó belső égésű motoros Audikat Nagyobb klímaügyi kötelezettségvállalást várna a G7 országaitól az ENSZ Döcögve, de Magyarországon is megindultak a zöldkötvény-kibocsátások Félmillió forint értékben kapott diagnosztikai eszközt a Hetényi Géza Kórház Rajzpályázat a barlangok világnapja alkalmából
Tovább a forrásra: mmonline.hu
Vissza
Hírfolyam