2021. július 27., Liliána, Olga
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

November 1-ig még kedvezményesen kínál e-autótöltési lehetőséget a Mol

A MOL Plugee alkalmazás használói november 1-ig egységesen 99 Ft/kWh-ért vehetik igénybe a MOL Plugee elektromos töltőit. A szolgáltató Magyarországon jelenleg 41 töltőt üzemeltet, de ez a szám 2020 végére elérheti a 200-at. 

Az olajcég korábbi reprezentatív online felméréséből kiderült, hogy az e-autó-tulajdonosok többsége a fogyasztásalapú (kWh) fizetési megoldást preferálja, de sokan választanák a kombinált, kWh- és percalapú fizetési megoldást is. Ezekre a felhasználói igényekre reagálva fejlesztette ki a vállalat a MOL Plugee alkalmazását, amellyel a felvett energia mennyiségétől (Ft/kWh), a töltőtípustól (AC/DC), valamint kisebb részben a töltés időtartamától (Ft/perc) függően alakulnak a díjak.

A MOL Plugee letölthető az App Store-ból és Google Playből. A szolgáltatásra történő regisztráció ingyenes. Az elektromos töltők használatának díjait tartalmazó részletes táblázat a MOL Plugee weboldalán található.

„Az elmúlt két hónapban a felhasználók megkedvelték az appot, számos visszajelzést kaptunk. Ezért

meghosszabbítjuk a kedvezményes időszakot, mert szeretnénk bátorítani a szolgáltatás használatát, amely jó alapot szolgáltat a további fejlesztésekhez is.

Fotó: Shutterstock

A Plugee applikációt a felsorolt országok mindegyikében folyamatosan vezeti be a MOL, így az e-autósok egyetlen alkalmazással fogják tudni végigutazni egész Közép-Kelet-Európát” – fogalmazott Tóth-Fekete Róbert, a MOL-csoport Alternative Fuels területének vezetője.

A NEXT-E program többi konzorciumi partnere – az E.ON, a HEP, a Petrol, a BMW és a Nissan – is további töltőket telepít a régió hat országában (Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Magyarország és Románia). Így összesen 252 elektromos töltő lesz a régióban, 70-80 km-re egymástól.

Neked ajánljuk
Német startup fog kisméretű lakossági villanyautókat gyártani Bulgáriában Teljes élettartamon kevésbé szennyeznek a villanyautók Egyszerűen az Adriára vagy a Fekete-tengerig: egységesen lehet fizetni az e-autók töltéséért a Molnál Éghajlatváltozást tűrő kukoricákat nemesít az ELTE Azonnal cselekednünk kéne, ha meg akarjuk menteni az óceánok élővilágát
Tovább a forrásra: e-cars.hu
Vissza
Hírfolyam