2021. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Egy nem sportautóhoz képest elég jó!” – Musk letesztelte a Volkswagen ID.3-at

Hiába egymás konkurenciái, a Volkswagen és a Tesla között napjainkra egy átlagosnál szorosabb kapcsolat alakult ki – a két márka már többször is elismerte a másikat. Nemrég ráadásul videóra vették, ahogy maga Elon Musk tesztvezette a Volkswagen ID.3-at. 

Volkswagen vezére, Herbert Diess szerint a Tesla a jövőben akár a legértékesebb vállalattá is kinőheti magát, míg Elon Musk nyilatkozata alapján szerinte a Volkswagen egyike azon ritka gyártóknak, amelyek valóságként képzelik el az elektromos autós jövőt. 

Múlt héten Herbert Diess tesztvezetéssel várta a Tesla főnökét, amely során Musk kipróbálhatta a Volkswagen éppen induló elektromos autóját, az ID.3-ast.

A rövid tesztről videó is készült, ami marketingszempontból biztosan pozitív lesz a Volkswagen üdvöskéje számára. Musk próbára tette az autó gyorsulását és kezelhetőségét, utóbbival pedig elmondása szerint meg volt elégedve: „Egy nem sportautóhoz képest elég jó!” – fogalmazott. 

Forrás: Own360 Austria/Youtube
Neked ajánljuk
Norvégiában lassan teljesen leszoknak a hagyományos hajtásról Megérkezett a Tesla Magyarországra Saját akkumulátorgyárat és akkumulátort akar a Porsche Az emberiség nagy céljai egymást támogatva is teljesülhetnek Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait
Tovább a forrásra: teslasok.hu
Vissza
Hírfolyam