2021. június 24., Iván
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újratervezés a Teslánál

Elon Musk részletesen beszélt arról, milyen munkálatok folynak majd a Tesla berlini üzemében – a többi között kiderült, hogy áttervezik a Model Y-t, melynek gyártása 2021 júliusában indulhat. 

Musk közölte: „radikálisan újratervezik autóépítési technológiájukat”, hozzátéve, „az autó magját alkotó struktúra lesz áttervezve”.

A Tesla vezérigazgatója azt is elárulta, hogy további részleteket a hamarosan megrendezésre kerülő Battery Dayen tesznek közzé.

Amellett, hogy a német gyártmányú Model Y-ról beszélt, Musk arra is kitért, hogy akkumulátorcellákat is fognak termelni az üzemben. Mint fogalmazott, azért szeretnék, hogy ilyen gyorsan megépüljön az üzem, mert

„a klímaváltozás szempontjából fontos, hogy gyorsan cselekedjünk”.

Forrás: Tobias Lindh/Youtube
Neked ajánljuk
Használni fogja a visszapillantó fölé szerelt kamerát a Tesla Tovább szigorodik az egyszer használatos műanyag termékekre vonatkozó szabályozás Velencei-tó: Oxigénhiánytól pusztulnak a halak, de mi lehet a gyors megoldás? Az ólmozott benzin hagyatéka: még mindig ott az erősen mérgező fém a levegőben Újrahasznosított plasztikkal zöldülhet tovább a Lego
Tovább a forrásra: motor1.com
Vissza
Hírfolyam