2021. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Meglepő dolog derült ki a Tesla Superchargereiről

Volkswagen, Opel, Hyundai, Renault, Porsche – mint kiderült, ezeket a villanyautókat is fel lehet tankolni a Tesla töltőivel. Egyelőre csak találgatni lehet azzal kapcsolatban, hogy mi az oka, hogy nem csak a Tesláknak adnak áramot az új V3-as Superchargerek.

Az egyik opció, hogy a Tesla egyszerűen hibát vétett, és az új oszlopok rendszere egyszerűen „ész nélkül osztogatja az áramot”, anélkül, hogy meggyőződne róla, hogy egy Teslát csatlakoztattak rá. Érdekesség azonban, hogy

nem minden Tesla-töltőnél a szokásos „kizárólag Teslák” tábla van kint, hanem némelyikhez a „kizárólag villanyautók” került ki.

Fotó: Tesla

Megdöbbentő továbbá az is, hogy bár a teslásoknak fizetnie kell a töltésért a Superchargereknél, a többi márka autói esetében nincs összehangolva a töltők és a járművek rendszere, így ezekkel teljesen ingyenesen használhatók a 250 kW-os teljesítményű Superchargerek.

Neked ajánljuk
Budapestre is megérkezett a Tesla Model Y ID.Life – A VW elektromosból is megalkotta a népautót? A klímaváltozás növeli a súlyos aszályok gyakoriságát Európában Egy estére akár biokutatók is lehetünk Folytatódik a településfásítási program
Tovább a forrásra: zoldautok.hu
Vissza
Hírfolyam