2020. október 25., Bianka, Blanka
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Meglepő dolog derült ki a Tesla Superchargereiről

Volkswagen, Opel, Hyundai, Renault, Porsche – mint kiderült, ezeket a villanyautókat is fel lehet tankolni a Tesla töltőivel. Egyelőre csak találgatni lehet azzal kapcsolatban, hogy mi az oka, hogy nem csak a Tesláknak adnak áramot az új V3-as Superchargerek.

Az egyik opció, hogy a Tesla egyszerűen hibát vétett, és az új oszlopok rendszere egyszerűen „ész nélkül osztogatja az áramot”, anélkül, hogy meggyőződne róla, hogy egy Teslát csatlakoztattak rá. Érdekesség azonban, hogy

nem minden Tesla-töltőnél a szokásos „kizárólag Teslák” tábla van kint, hanem némelyikhez a „kizárólag villanyautók” került ki.

Fotó: Tesla

Megdöbbentő továbbá az is, hogy bár a teslásoknak fizetnie kell a töltésért a Superchargereknél, a többi márka autói esetében nincs összehangolva a töltők és a járművek rendszere, így ezekkel teljesen ingyenesen használhatók a 250 kW-os teljesítményű Superchargerek.

Neked ajánljuk
1,2 millió kilométernél jár a Guinness-rekorder Tesla Ismét rekordot döntött a Tesla Kiderült, hogy mennyibe kerül a legjobb villanyautó Kék bolygó címmel indít podcastot Áder János Aggasztó mértékben olvadnak a svájci gleccserek
Tovább a forrásra: zoldautok.hu
Vissza
Hírfolyam