2021. január 24., Timót
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Tesla Roadster a Nürburgringen is bizonyíthat

Miután a Porsche is bemutatta az új Taycant a Nürburgring versenypályán, és sikeresen megdöntötte a rekordokat, Elon Musk elhatározta, hogy 2021.ben megmutatja, mit tud a Tesla Roadster.

A Tesla Roadstert idén nem mutatták be a nehéz versenypályán, annak ellenére, hogy a 2017-ben bemutatott elektromos autó debütálásakor Elon Musk a 2020-as évet célozta meg a Nürburgring meghódítására.

Fotó: Tesla

A hivatalos álláspont szerint azért halasztottak, mert a Tesla számára már nem jelentett prioritást a Roadster bevetése a Nürburgringen. Korábban még azt is pletykálták, hogy csak 2022-ben kerülhet sor a nagy próbára, méghozzá azért, mert a Tesla inkább a Cybertruckra szeretne koncentrálni.

Év elején Elon Musk elhintette, hogy hamarosan egy konkrétabb dátumot fogunk kapni az új Roadster próbájáról és a Tesla Semi év végére tervezett debütálásáról.

Neked ajánljuk
2022-ben jöhet az olcsóbb Tesla? Különleges városi cirkáló a Renault-tól A Tesla a napelemes piacot is meghódíthatja? Elrendelte Biden az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatérését Mitől lehet kisebb az online kereskedelem klímalábnyoma?
Tovább a forrásra: zoldautok.hu
Vissza
Hírfolyam