2021. június 24., Iván
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hoppá! Egyetlen óra alatt lefoglalták az összes elektromos Hummert

A világpremiert követően azonnal foglalhatóvá váltak a GMC Hummer EV különböző típusai, ám akik nem siettek a 100 dolláros foglaló kifizetésével, könnyen lecsúszhattak a különleges kiadásról: ugyanis egy óra alatt mindet lefoglalták. 

A General Motors egyelőre nem árulta el, hány darabot gyárt a jövő ősszel megjelenő változatból.

Az olcsóbb típusok majd csak 2022-től kezdődően érkeznek, a 79 995 dolláros alapmodellre pedig 2024 tavaszáig kell várni. 

A 112 595 dolláros listaáron kínált Edition 1-nal a vásárlók három, egyenként 250 kW-os villanymotort kapnak, összesen körülbelül 1000 lóerő összteljesítménnyel.

Fotó: GM

A Watts to Freedom funkció az autó teljes erejét felszabadítja, így a supertruck akár 3 másodperc alatt is felgyorsul 100 km/h közelébe. Az akkumulátor pedig akár 350 kW-tal is feltölthető. Az Infinity Roof négy átlátszó panelje levehető, így a jármű nyitott tetejűvé alakítható. 

Az alábbi angol nyelvű videóban alaposan körbejárták a Hummer EV prototípusát:

Forrás: Engineering ExplainedYouTube
Neked ajánljuk
Imádják az elektromos autókat a magyarok Elektromos autók, belföldi akkumulátorgyártás – Nem csak a klímacélok motiválják Joe Bident Több mint 300 településen irtják a szúnyogokat a héten A Totalcar tesztelhette az új Peugeot 308-as kombi kivitelét is A Vöröskereszt munkatársait látja vendégül a Gyulai Várfürdő
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam