2020. december 2., Melinda, Vivien
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hoppá! Egyetlen óra alatt lefoglalták az összes elektromos Hummert

A világpremiert követően azonnal foglalhatóvá váltak a GMC Hummer EV különböző típusai, ám akik nem siettek a 100 dolláros foglaló kifizetésével, könnyen lecsúszhattak a különleges kiadásról: ugyanis egy óra alatt mindet lefoglalták. 

A General Motors egyelőre nem árulta el, hány darabot gyárt a jövő ősszel megjelenő változatból.

Az olcsóbb típusok majd csak 2022-től kezdődően érkeznek, a 79 995 dolláros alapmodellre pedig 2024 tavaszáig kell várni. 

A 112 595 dolláros listaáron kínált Edition 1-nal a vásárlók három, egyenként 250 kW-os villanymotort kapnak, összesen körülbelül 1000 lóerő összteljesítménnyel.

Fotó: GM

A Watts to Freedom funkció az autó teljes erejét felszabadítja, így a supertruck akár 3 másodperc alatt is felgyorsul 100 km/h közelébe. Az akkumulátor pedig akár 350 kW-tal is feltölthető. Az Infinity Roof négy átlátszó panelje levehető, így a jármű nyitott tetejűvé alakítható. 

Az alábbi angol nyelvű videóban alaposan körbejárták a Hummer EV prototípusát:

Forrás: Engineering ExplainedYouTube
Neked ajánljuk
A Vatikán is tisztán elektromosra cseréli flottáját Villanyautóival hódítaná meg Kínát a Volkswagen Guinness-rekorder lett a világ leggyorsabb elektromos fagyisautója Megtört a jég – A megújult tananyagokban kiemelt szerepet kapnak a digitális megoldások Indul a pályázat az egyszer használatos műanyagok helyettesítésére
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam