2021. június 24., Iván
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elektromos töltőpontok telepítését tervezi az Alteo

Elektromos mobilitásra fókuszáló üzletágat indít az Alteo, tovább bővítve ezzel fenntarthatóságra fókuszáló szolgáltatásainak és ügyfeleinek körét – derült ki a vállalat nemrég publikált közleményéből. 

„Társaságunk az engedélyes elektromos töltőberendezéseket üzemeltető és e-mobilitási-szolgáltató ALTE-GO Kft.-n keresztül kínálja majd most induló szolgáltatásait: töltők értékesítését, telepítését és teljes körű üzemeltetését országszerte, lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt”– írják. 

Közleményükben kiemelték, az 

az ALTE-GO az otthoni, a vállalati és a publikus töltők piacán egyaránt megoldásokat kínál a hazai e-mobilitásban.

Fotó: Shutterstock

Mint kiderült, elsősorban irodaházakban, parkolóházakban, vállalatok telephelyein, továbbá családi és társasházaknál tervezik a „villanykutak” telepítését és üzemeltetését, de – mint írták –  stratégiai partnerségek keretében nyilvános töltőállomások kiépítése is szóba jöhet.

Neked ajánljuk
Imádják az elektromos autókat a magyarok Elektromos autók, belföldi akkumulátorgyártás – Nem csak a klímacélok motiválják Joe Bident Megszületett a megállapodás: a Fisker gyártja az első elektromos pápamobilt A Vöröskereszt munkatársait látja vendégül a Gyulai Várfürdő Csaknem ötven fokra melegedett a talaj Szibériában
Tovább a forrásra: alteo.hu
Vissza
Hírfolyam