2020. november 29., Taksony
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Napokon belül megérkezhet a Ford elektromos furgonja

November 12-én lerántják a leplet a Ford Transit teljesen elektromos meghajtású változatáról – jelentette be az amerikai autógyártó a közösségi médiában. Jim Farley vezérigazgató szerint nagyon barátságos áron lehet majd hozzájutni a környezetbarát járgányhoz. 

A kibocsátásmentes Transit várhatóan megőrzi a hagyományos változat dimenzióit és kialakításait. Az E-Transit várhatóan a konnektivitás és vezetéstámogató rendszerek terén kínál majd jelentős előrelépést.

A Ford korábban hangsúlyozta, hogy a könnyű tehergépjárművek szegmense különösen fontos része elektromobilitási stratégiájának, ez az oka annak, hogy

a Mustang Mach-E-t követően két tisztán villanyos haszongépjármű, az E-Transit és az elektromos F-150 pick-up érkezik a piacra.

Fotó: Ford

A Ford Transit egyébként tavaly év vége óta plug-in hibridként is elérhető (a Tourneóval egyetemben), s a megjelenését követően rövid időn belül le is kellett állítani a rendelések felvételét, mert a gyártás nem győzött lépést tartani a kereslettel. 

Neked ajánljuk
2020-ban eddig ezek a gyártók értékesítették a legtöbb villanyautót Nagy-Britannia is nemet mond a belső égésű motorokra Már lehet pályázni az elektromoskerékpár-vásárlás támogatására Újabb jelentős acélgyár vált napenergiára Orvosi eszközökkel támogatja az egészségügyet a MOB és a Magyar Vöröskereszt
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam