2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Európába is megérkezett a Nissan Ariya

Megérkeztek Európába a Nissan Ariya első példányai. A villanyautókat promóciós célokra, bemutató- és tesztautóként fogják használni azok 2021-es piaci bevezetése előtt.

„Nagy örömmel fogadtuk az Ariya prototípusok Európába érkezését. Ezeket a példányokat bemutatóautókként használják majd, néhányukat pedig tesztelési célra szánja a Nissan. Végre megláthattuk, mennyire szép ez az autó, és alig várjuk, hogy a következő hónapokban további részleteket oszthassunk meg róla” – fogalmazott Helen Perry, a Nissan Europe elektromos személyautókért felelős marketingigazgatója.

Forrás: AutoPressNet/YouTube

Európában ötféle változatban lesz majd kapható az autó, az értékesítés a tervek szerint 2021 második felében kezdődhet. Az Ariya a Renault–Nissan–Mitsubishi szövetség új, CMF-EV-padlólemezére épült.

Neked ajánljuk
1 milliárd dolláros összefogás indíthatja be a megújuló befektetéseket a világ elmaradott térségeiben A biogazdálkodás 2050-re egész Európa élelmiszerigényét fedezheti A klímával kapcsolatos tudatosság a fiatalok párválasztására is hatással van Újabb illegális szemétszállítmányra bukkantak a román vámosok Zöldtetős buszmegállóval tesz a biodiverzitás megőrzéséért Budafok-Tétény
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam