2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

600 kilométeres hatótávval érkezhet a BMW i7

A BMW új modellje két akkumulátorcsomagban érkezhet: egy 80, valamint egy 120 kWh-os opcióban. Az i7 hatótávolságát pedig 400 és 600 kilométer közé teszik.

Az e-cars.hu a carwow.co.uk portálra hivatkozva azt írja, hogy  az i7-esbe két, ötödik generációs elektromos motort terveznek elhelyezni, így a jármű 536 lóerős (399 kilowatt) lesz. Az ezt megelőző, nem hivatalos információk szerint a BMW 650 lóerősre tervezte az új elektromos modellt, ami persze még mindig nincs kizárva, pláne akkor, ha valóban a Mercedes EQS modelljét akarják versenyre hívni.

A BMW nagyravágyó terve, hogy 3-4 éven belül legalább 25 elektromos meghajtású modellel rendelkezzen.

Fotó: e-cars

Az árról hivatalos információt még nem tudni, egyes felröppent pletykák szerint 70-80 000 font körül fog alakulni, ami átszámolva 30-35 millió forint.

Felröppentek hírek a Mercedes körül is, miszerint egy, még az EQS-nél is nagyobb teljesítményű modellt, egy 600 lóerős elektromos járművet terveznek.

Hamarosan minden bizonnyal kiderül, hogy a két autógyártó egymásra licitálása hol fog megállni.

Neked ajánljuk
Imádják az elektromos autókat a magyarok A Tesla Model 3 kedvenc a villanyautók között, és a 16. legnépszerűbb személyautó Megszületett a megállapodás: a Fisker gyártja az első elektromos pápamobilt Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások
Tovább a forrásra: e-cars.hu
Vissza
Hírfolyam