2021. augusztus 3., Hermina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A villanyautósok számára is hasznos funkcióval bővült a Google Maps

Most már a Google Maps is képes arra, hogy közbenső töltési pontokkal tervezzen útvonalat a villanyautósok számára. Az új funkció egyelőre csak az Android alapú rendszert használó autók számára elérhető.

A szoftver több tízezer nyilvános töltőpontból választja ki az ideális helyen lévőket, és a töltési időt is beleszámítja a várható célba érkezési időbe.

Amennyiben csak egy útba eső töltésre van szükség, akkor az ideális töltőpont kiválasztását az autóvezető is eldöntheti.

Fotó: Google

A felkínált töltőpontok között kereshetünk olyat, amelynek közelében számunkra szimpatikus étterem, bevásárlóközpont található, vagy ahol a töltési időt hasznosan kihasználhatjuk,

ezenkívül a preferált szolgáltatókat is megadhatjuk, ha egy elektromobilitás-szolgáltatónál például kedvezményes előfizetéssel rendelkezünk.

Neked ajánljuk
Teljes élettartamon kevésbé szennyeznek a villanyautók Német startup fog kisméretű lakossági villanyautókat gyártani Bulgáriában Egyszerűen az Adriára vagy a Fekete-tengerig: egységesen lehet fizetni az e-autók töltéséért a Molnál Elbírálták a Zöld Busz Program első pályázatait Szélsőségesen alacsony a Nagy-sóstó vízszintje, beavatkozásra van szükség
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam