2021. október 24., Salamon
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A villanyautósok számára is hasznos funkcióval bővült a Google Maps

Most már a Google Maps is képes arra, hogy közbenső töltési pontokkal tervezzen útvonalat a villanyautósok számára. Az új funkció egyelőre csak az Android alapú rendszert használó autók számára elérhető.

A szoftver több tízezer nyilvános töltőpontból választja ki az ideális helyen lévőket, és a töltési időt is beleszámítja a várható célba érkezési időbe.

Amennyiben csak egy útba eső töltésre van szükség, akkor az ideális töltőpont kiválasztását az autóvezető is eldöntheti.

Fotó: Google

A felkínált töltőpontok között kereshetünk olyat, amelynek közelében számunkra szimpatikus étterem, bevásárlóközpont található, vagy ahol a töltési időt hasznosan kihasználhatjuk,

ezenkívül a preferált szolgáltatókat is megadhatjuk, ha egy elektromobilitás-szolgáltatónál például kedvezményes előfizetéssel rendelkezünk.

Neked ajánljuk
Tannistest: idén több mint a fele elektromos Kiderült, hogyan gondolkodnak a hazai villanyautósok Olyan kisautóra vágytál, amely parkoláskor még kisebb lesz? A globális felmelegedés több vesebetegséghez vezethet Kapszulákból származó kávézacc táplálja a pannonhalmi levendulamezőket
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam