2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Megérkezett a Tesla Magyarországra

Az első hivatalos magyar Tesla-képviselet egyelőre ideiglenes standdal, pop-up store-ral jelentkezett a MOM Park bevásárlóközpontban, de tervezik egy állandó budapesti autószalon és márkaszerviz beindítását is. A Tesla Hungary Kft. május 14-től aránylag kedvező áron kínálja az alapmodelleket.

„A Model 3 ára ezer forinttal 15 millió alól indul, a csúcsmodell esetében pedig 22,5 millió forintból adnak vissza egy ezrest. Ezen felül elérhető lesz a Model S három változata 35–58 millió forintért, és a Model X is, 38–46 millió forint közti áron. A Model Y árát később közlik” – sorolja a Totalcar a Villanyautósok értesüléseire hivatkozva.

A Tesla Model S Fotó: Courtesy of Tesla, Inc.

Elindult a Tesla-honlap magyar változata is, maga az autóvásárlás ezen keresztül történik.

Neked ajánljuk
Használni fogja a visszapillantó fölé szerelt kamerát a Tesla Elektromos buszokkal zöldít a Volánbusz A kétirányú töltés első nagyszabású kutatása városi körülmények között Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: totalcar.hu
Vissza
Hírfolyam