2022. július 5., Emese, Sarolta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ismét óriási siker a pályázat, a technikai feltételek javulhatnak

Most is szélsebesen kimerítették a pályázók a tisztán elektromos meghajtású gépjárművek beszerzését segítő állami támogatás keretösszegét, a pályázat hétfő reggeli nyitása után mindössze másfél óra alatt elfogyott az 1 milliárd forint. A pályázatok leadása azonban nem ment zökkenőmentesen.

A Villanyautosok.hu adott hírt róla, hogy „az IFKA honlapja egy meglehetősen hosszú időre lehalt, és a pályázók csak idegölő küzdelmek árán tudtak diadalmaskodni a percekre megakadó legördülő menükön és a folyamatosan felugráló hibaüzeneteken. Sokan arra panaszkodtak, hogy a nagy ismert kereskedések sem szerepelnek a kereskedői listában, ami meghiúsította a pályázat beadását”.

Elektromosautó-töltő állomás a II. kerületi Frankel Leó úton, 2019 decemberében Fotó: MTVA/Bizományosi/Róka László

A portál beszámolója szerint a pályázási lehetőség június 14-én reggel 8 óra 1 perckor nyílt meg, és 9 óra 39 perckor jelent meg először az a hibaüzenet, amelyből a pályázati keret kimerülésére lehetett következtetni. 

Neked ajánljuk
Májusban átlépte az 51 ezret a zöld rendszámos autók száma itthon Itt az első kép az ősszel érkező Polestar 3 elektromos SUV-ről Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam