2021. augusztus 1., Boglárka
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így tesztelik a Model Y-t – Videó Sanghajból a Tesla minőség-ellenőrzéséről

Aki kíváncsi rá, milyen minőségellenőrzési procedúrán mennek keresztül a Teslák, mielőtt kigurulhatnak a gyárból, az megnézheti a sanghaji üzemben készített videón, amelyet a vitriolosabb tollú újságírók szerint kifejezetten azért készíthettek, hogy kicsit csitítsák vele a folyamatos „PR-balhékat”.

A videó tehát azt mutatja be, milyen teszteken esnek át a Teslák a gyártás során, illetve annak végeztével.

Így tesztelik a Model Y-t – Videó Sanghajból a Tesla minőség-ellenőrzéséről Forrás: Wu Wa/YouTube.com

Kiderül, hogyan ellenőrzik a különféle toleranciákat, a festék vastagságát, a karosszéria minőségét, hogyan tesztelik az akkumulátorokat és a lámpákat, hogyan próbálják ki a cég saját tesztpályáján a futóművet is. A videót felfedező villanyautósok.hu szakportál szerzője szerint „az egyik legmeghökkentőbb képsor, amikor egy 50 centiméter mély medencén hajtanak át az autóval”.

A Tesla Model Y Fotó: Tesla Gallery/Courtesy of Tesla, Inc.

Július 9-én, péntek reggel egyébként megérkezett a Model Y Európába, és bár kicsit drágább lett, mint amire a rajongók számítottak, de ez talán változni fog, amikor már nem Sanghajban, hanem Berlinben gyártják majd az itt értékesített autókat. Minden fontos információt összegyűjtött az így Magyarországon is hivatalosan megvásárolható új Tesláról a villanyautosok.hu cikke, amely ide kattintva elérhető.

Neked ajánljuk
Nagyon jó negyedévet zárt a Tesla, itt jönnek az adatok Átfogó jelentés figyelmeztet az amazóniai esőerdő pótolhatatlan szerepére Olaszországi extrémek: úgy hullott az égből a jég, mint a kavics Az ausztrál bozóttüzek erősebben hűtötték a klímát, mint a koronavírussal járó leállás Mosolyt csempésztek nehéz sorsú gyerekek arcára Tarnaleszeszen
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam