2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több GreenGo Budapesten: Csillaghegy, Virányos és Wekerle is örülhet

8 négyzetkilométerrel bővítette szolgáltatási zónáját Budapesten az autómegosztással foglalkozó GreenGo Car Europe Kft., a bővítés érinti egyebek közt Csillaghegy, Albertfalva és Virányos egyes részeit, valamint Wekerletelepet – közölte a társaság július végén az MTI-vel.

A közlemény szerint továbbá ezentúl a KÖKI Terminálig használhatják az autót a car sharing hívei.

A közleményben az autómegosztó megemlítette még példaként a főváros II. kerületét, ahol kitolták a zónahatárt a Budakeszi úton, a XI. kerületet, a XIX. kerületet. A IV. kerületben a Megyeri – Váci – Fóti utak által határolt területet is bevonták a szolgáltatásba – ismerteti az újdonságokat a Totalcar.

Kizárólag elektromos autóival 2016-ban indult el Budapesten a GreenGo Fotó: MTI Fotó/Szigetváry Zsolt

A GreenGo 2016 novemberében indult Budapesten, flottájában kizárólag elektromos autók érhetők el. A 318 autó percalapon bérelhető egy mobilapplikáción keresztül. A cég autói 2020 februárja óta már Prágában is gurulnak.

Neked ajánljuk
Nagyot gyorsult a zöld rendszámos autók regisztrációja Környezetvédelmi stratégiájának részeként zöldíti gépjárműflottáját a Vodafone 3 év, 40 ezer kilométer villanyautóval Magyarországon Fizessenek többet a városi terepjárósok, mondja egy német polgármester Új akciótervvel küzd a műanyagszennyezés ellen Kína
Tovább a forrásra: totalcar.hu
Vissza
Hírfolyam