2021. szeptember 16., Edit
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Infografikán az elektromos autótöltő állomások számának növekedése

Magyarországon csak a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal engedélyével lehet nyilvános töltőberendezést működtetni. A hivatal aktuális jelentésének adatai alapján készült el az ábra, melyről leolvasható, mennyivel bővült megyénként a töltőállomások száma 2020 és 2021 első negyedévének vége között.

A MEKH adatai alapján készült, és az MTVA sajtóarchívum, valamint az MTI által közreadott infografikáról megyénként leolvasható az engedélyköteles elektromos töltőberendezések darabszáma 2020 első negyedévének, illetve 2021 első negyedévének utolsó napján.

Az elektromos töltőállomások száma minden magyarországi megyében nőtt 2020 és 2021 első negyedévének vége között Forrás: MEKH/MTVA Sajtóarchívum/MTI

A MEKH engedélyköteles elektromos töltőberendezésekről szóló, 2021. első negyedévét záró beszámolója ide kattintva tölthető le.

Neked ajánljuk
Ütemesen nő a töltők és a tölteni való autók száma is Magyarországon Ütemesen nő a töltők és a tölteni való autók száma is Magyarországon Hogyan alakult a háztáji naperőművek száma az utóbbi évtizedben Magyarországon? Nemzetközi összefogásra lenne szükség az Antarktisz megmentéséhez A vízlábnyomának megzabolázásával folytatja a zöldülést a Google
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam